3 timmar Heelwork to Music och freestyle Olserödshallen fm 3/1


Dag: Tisdag 1 mars
Tid: 09.30-12.30
Plats: Olseröds Hundcenter söder om Degeberga
Lokal: Uppvärmd inomhushall med gummimatta
Platser: 4 ekipage. 1 anmäld, 3 platser kvar.
Pris: 890 kronor per plats inklusive hallhyra och moms.
 
Det här passar dig som redan tränat lite heelwork to music eller freestyle. Det kan också passa om din hund är duktig på tricks eller kan gå fot på både höger och vänster sida. Du kanske har gått någon kurs hos mig eller någon annan. Kanske har du börjat sätta ihop ett program och har planer på att antingen slå släkt och vänner med häpnad eller att tävla någon gång framöver. Det är förstås inte fel att träna till musik med sin hund bara för att göra något kul tillsammans utan uppvisningsplaner.
 
Vi kommer att fokusera på att försöka sätta ihop 1-2 minuter långa program för ekipagen. De som redan har program hjälper jag att försöka göra utförandena ännu snitsigare och stabilare. Vi använder mycket av det som ekipagen redan kan, men det blir även lite utrymme för att titta på inlärning av nya positioner eller tricks.
 
Anmäl dig genom att mejla till tinaandersson3@gmail.com  Skriv namn, adress, mobilnummer, vad du har för hund och om ni fokuserar mest på heelwork to music (fotgående till musik) eller freestyle (tricks till musik). Om du redan har valt en låt som du skulle vilja använda i ditt program så får du gärna skriva det.