Lydnadskurs startklass-klass 1, april 4 ggr

4 tisdagar i april, den 5, 12, 19 och 26 april. Det ingår att man får starta på träningstävlingen här hos Dogs & Drums den 3 maj.

Klockan 18.00-20.00

Det finns 4 platser.  Kursen pågår

Pris: 2200 kronor inklusive moms per plats.

Kursen är en gång i veckan, fyra veckor i rad i april. Vid varje tillfälle gör vi någon uthållighetsövning, någon tävlingsmässig helhetsövning och tittar på inlärning/förbättring av några olika moment. Du får också en del skrivet material på mejl från mig. De som vill kan vara med på träningstävlingen veckan efter att kursen är genomförd. Det är en bra chans att skapa en mjukstart för hunden.

Det här passar dig som börjat tävla och tänker att din hund och du ska få en positiv och bra grund inför sommarens tävlingssäsong. Kursen handlar mycket om att ni ska bli förberedda för prestation i tävlingsmiljö. Det kan också passa dig som inte tävlat lydnad ännu. Då behöver du antingen ha tävlat i en annan gren än lydnad och ha följsamhet och uthållighet därifrån (exempelvis agility, rallylydnad, bruks, jaktapportering), eller så har du lärt in momenten i startklass på egen hand och behöver förbättra uthålligheten i tävlingslik miljö.

Vi tränar på min gräsplan i Söderto. Vi kan ha alla hundarna ute samtidigt, för jag delar in planen i olika delar. Det finns toalett och möjighet att tvätta händerna i anslutning till träningsplanen. Det är nära till bilarna om man vid något tillfälle vill ha hunden där eller har en hund till med sig.

Anmäl dig på mejl till tinaandersson3@gmail.com Skriv namn, adress, mobilnummer, vad du har för hund och lite kort om vad ni gjort hittills.