Artikelarkiv

Semesterstängt vecka 39 och 40

Från och med måndagen den 26 september till och med söndagen den 9 oktober ska vi vila oss lite. Välkommen att boka aktiviteter på andra dagar före eller efter semestern.
Läs mera

Låt hunden tänka själv

Träningen blir ofta roligare både för hunden och föraren om hunden får tänka och engagera sig. Flera ekipage har fått något av en aha-upplevelse när de provat här hos oss. Upplägget är så att föraren har belöningar som hunden vill ha. Hunden får själv lista ut vad den ska göra för att få dem, i...
Läs mera

Dagläger med egen hund!

Tack för alla trevliga samtal på Hörby Marknad! Nu finns det dagläger att boka för dig med egen hund, eftersom många hundägare tyckte att det skulle vara en kul aktivitet att vara med på.
Läs mera

Sommarläger!

Skaffa ett härligt sommarminne att tänka tillbaka på när det blir mörkt och kallt igen. Nu finns några datum för dagläger och dygnsläger under fliken Tjänster.
Läs mera

Apportering från början

Ta chansen att lägga grunden till en trevlig samvaro kring hämtande och lämnande av föremål. I sommar kör vi träning av grundläggande apportering i små grupper. Se under fliken Tjänster.
Läs mera

Lydnadshelger 2-3 juli och 13-14 augusti

Sugen på att tävla? Ta chansen att lägga grunderna till ett engagerat och uthålligt samarbete med din hund! Dogs & Drums ordnar två kurshelger i sommar. Titta under Tjänster på fliken Lydnadshelg.
Läs mera

Nu finns det klippkort att köpa

Nyhet för dig som vet att du vill fortsätta träna: Vi erbjuder klippkort på 5 eller 10 privatlektioner, antingen med våra eller din egen hund.
Läs mera