Omdömen

" Här får man stor inblick i hur hunden tänker och där vi som hundägare kan få förståelse för våra hundar. Mycket varsam träning såson mycket beröm och god belöning och förståelsen, Tina drar många fina paralleller så träningen blir varsam, lätt och utvecklande. Ett måste som hundägare är att delta i någon kurs hos Dogs & Drums." (Lena Persson, kurser i jaktapportering och tävlingslydnad 2022 och 2023)
 
" Kan varmt rekommendera Tina!! Hennes positiva energi och vilja att lösa problem är värd otroligt mycket! Kunnig, positiv, motiverande - super!!! (Lisa Angelica Nykvist, kurser och privatlektioner i jaktapportering 2022)
 
"Jag tycker Tina är helt fantastisk!
Hon har alltid bra idéer o roliga övningar o det passar mig o mina tjejer jättebra!" (Mia Bergstrand, privatlektioner 2017, privatlektioner och lydnadsläger 2018)
 
"Tina är verkligen super duktig som instruktör! Jag och Tiff kan verkligen rekommendera!" (Susanne Nilsson, privatlektioner 2018)
 

"Tack Tina för du har hjälpt mig o Asta upp i Elitklass. Alltid lika roligt att komma på träning med dig o dina goa hundar. Nu blir det nya tag inför 2017, så oss blir du inte av med." (Bodil Larsson, lydnadshelg, fortsättningslydnad och privatlektioner 2016)

"Simon och Adam deltog i Dogs & Drums hundläger 7-8 oktober och fick en alldeles oförglömlig helg tillsammans med Tina och hennes fina hundar Neo och Yenko! Det blev dagar fyllda av mys, promenader, trix, apportering, agility, hundlära m m. Lägret avslutades med en uppvisning för nära och kära.
Vi kan varmt rekommendera detta! Stort varmt tack till Tina, Neo och Yenko!"
(Annika, Simon & Adam, läger med övernattning 2017)

"Tack, Tina och Micke, för en fantastisk skogspromenad i Fulltofta i tisdags. Mitt barnbarn Annie - 7,5 år - älskar hundar och fick gå med Micke alldeles själv. Hon fick säga till honom att sitta och stanna, släppa honom lös och låta honom leta rätt på henne bakom trädstammarna, berömma honom och ge honom godis och smörgås.....!!!
Tina hade en välfylld ryggsäck med allt från myggmedel till kaffe till mormor! Jättegott, där vi satt mitt inne i skogen.Det var en verkligt minnesvärd promenad som avslutades med att Annie fick borsta av Micke och låta honom hoppa in i mattes bil.
Vi var mycket nöjda, både Annie och jag!" (Gunilla Huszar, skogspromenad 2016)

"Tina och hennes hundar visar verkligen hur underbart förhållandet kan vara mellan människan och det som ska vara hennes bästa vän. Utan hennes ideologi - uppmuntran och godis - hade vi inte haft ett så trevligt förhållande med vår hund. En kurs hos Dogs & Drums är en väl värd investering i livskvalitet för både hund och familj." (Torbjörn Esping, Uppåkra, privatlektioner med egen hund.)

"Kan varmt rekommendera att gå kurs med en läromästare, för att lära sig hur det ska vara och kännas! Utmärkt lärotillfälle för alla oavsett om man har egen hund eller inte!
Perfekt för dig som har en ny hund eller som funderar på att skaffa det i framtiden, det gör det mycket enklare att veta vad man jobbar och stävar mot när man ska lära sin egen hund saker.
Helt enkelt jättebra erfarenheter för alla!" (Nils Hansson, 15 år, tävlingslydnadskursen hösten 2015)

"Som förälder var det fantastiskt att komma på söndagen och se tjejernas uppvisning med Tina och hundarna. Vad de kunde! Glädjen från både två- och fyrbenta lägerdeltagare var mycket smittsam!" (Anja, 44, förälder till lägerdeltagare)

"Det var jätteroligt. Det var kul att få mysa med hundarna och att få bo i ett eget rum - och så fick vi lära oss att spela trummor. Tina var en jättebra tränare, hon var lagom snäll och lagom sträng. Hundarna var jättesnälla alla tre - Yenko var lite busig och rolig" (Johanna, 8 år, lägerdeltagare)

"Vid ankomsten på lördagen gick Tina igenom med hela familjen vad lägret skulle innehålla och det kändes tryggt att lämna över sin hundtokiga dotter i hennes vård. Dotterns förväntningar var höga inför lägret och infriades med råge." (Anja, 44, förälder till lägerdeltagare)