Kurser och gruppaktiviteter tävlingslydnad

När du anmäler dig till aktiviteter hos mig gör du det på mejl tinaandersson3@gmail.com eller Messenger eller sms till 0708-98 78 08. Skriv namn, adress, mobilnummer, mejladress (om du har det) och vilken hund du kommer med.

Kurser på flera tillfällen:

FULLBOKAD. VÄNJA SIG VID GRUPPTRÄNING STARTKLASS, KLASS 1 OCH APPELLKLASS: Onsdagarna 12, 19 och 26 april klockan 14.00-16.00 i Söderto utanför Hörby. Kursen är för deltagarna som grupp (vi delar inte upp tiden i kvartar). Jag styr så att det blir lite teori och mycket träning med egen hund. Deltagarna får träna både en i taget och flera samtidigt. Det här passar dig som har en hyfsat vältränad hund som av någon anledning inte tävlat i lydnad ännu, eller kanske bara någon gång i startklass, eller har hållit på med andra sporter. Fokus ligger på att skapa rutiner inför tävlig och vana att prestera när det är ens tur. 4 ekipage. 1450 kronor per ekipage.

FULLBOKAD. VÄNJA SIG VID GRUPPTRÄNING STARTKLASS OCH APPELLKLASS. Torsdagarna 13, 20 och 27 april (plus 4 maj) klockan 18.00-20.00 i Söderto utanför Hörby. Jag styr så att det blir lite teori och mycket träning med egen hund. Deltagarna får träna både en i taget och flera samtidigt. Fokus ligger på att skapa rutiner inför tävlig och vana att prestera när det är ens tur. 5 ekipage (det är därför jag lagt till en extragång, och för att två av deltagarna inte kan varsin gång av de ursprungliga tillfällena). 1450 kronor per ekipage.