Kurser och gruppaktiviteter tävlingslydnad

    

 

 

När du anmäler dig till aktiviteter hos mig gör du det på mejl tinaandersson3@gmail.com eller Messenger eller sms till 0708-98 78 08. Skriv namn, adress, mobilnummer, mejladress (om du har det) och vilken hund du kommer med.

FULLBOKAD. Tävlingslydnad torsdag 15 december klockan 12.30-14.00 i inomhushallen på Olseröds Hundcenter söder om Degeberga. Fokus är på sitt, ligg, stå under marsch, apportering och hopp med apport, runda koner och runda med stå, apport och hopp. 4 ekipage, 495 kronor per ekipage inklusive moms och hallhyra. Det här passar dig som vill träna på sådant som blir nytt inom startklass till klass 2 nästa år och kanske prova på positionerna i klass 3 (stå, sitt, ligg under marsch i olika figurer). Du har gott om tid att plocka in dina grejer i hallen och värma upp hunden. Kursdeltagarna får komma in i hallen från klockan 12.00, alltså en halvtimme innan kursen startar. När kursen är slut är det lika gott om tid att plocka ut och eftersnacka. Klockan 14.30 ska hallen vara tömd, för då kommer nästa kursgäng.

FULlBOKAD. Tävlingslydnad onsdag 4 januari klockan 12.30-14.00 i inomhushallen på Olseröds Hundcenter söder om Degeberga. Fokus är på sitt, ligg, stå under marsch, apportering och hopp med apport, runda koner och runda med stå, apport och hopp. 4 ekipage, 495 kronor per ekipage inklusive moms och hallhyra. Det här passar dig som vill träna på sådant som blir nytt inom startklass till klass 2 nästa år och kanske prova på positionerna i klass 3 (stå, sitt, ligg under marsch i olika figurer). Du har gott om tid att plocka in dina grejer i hallen och värma upp hunden. Kursdeltagarna får komma in i hallen från klockan 12.00, alltså en halvtimme innan kursen startar. När kursen är slut är det lika gott om tid att plocka ut och eftersnacka. Klockan 14.30 ska hallen vara tömd, för då kommer nästa kursgäng.

FULLBOKAD. Tävlingslydnad klass 2 onsdag 4 januari klockan 15.00-16.30 i inomhushallen på Olseröds Hundcenter söder om Degeberga. Fokus är på det som är nytt i klass 2 från och med 2023. 4 ekipage, 495 kronor per ekipage inklusive moms och hallhyra. Det här passar dig som tävlar i klass 2 eller känner att du snart kommer att göra det. Jag kommer att gå igenom och deltagarna får träna på momentet "halv cirkus" (som ersätter apportering med metallapport), stegförflyttningar till höger och vänster plus ett valfritt moment för var och en. Alla kan ha sina hundar inne i hallen hela tiden och vi kommer att träna en del med flera hundar igång samtidigt och en del en i taget. Du har gott om tid att plocka in dina grejer i hallen och värma upp hunden. Kursdeltagarna får komma in i hallen från klockan 14.30, alltså en halvtimme innan kursen startar. När kursen är slut är det lika gott om tid att plocka ut och eftersnacka. Klockan 17.00 ska hallen vara tömd.