Mina hundar

Stjärnglimtens Never Stop Neo

Neo är född i april 2007 och är smart, självsäker, orädd och en mästare på cirkuskonster. Han är svensk lydnadschampion och har tävlat i working test (jaktliknande apportering), heelwork to music (fotgående till musik) och freestyle (teater till musik). Han har genomgått MH (Mentalbeskrivning Hund) och funktionsbeskrivning för retriever, och har andrapris i öppen klass på internationell utställning.

 

Be Active´s Steadfast Yenko

Yenko är född i november 2014 och är spänstig, entusiastisk och vänlig. Yenko har klarat startklassen och klass 1 på lydnadstävling. Han har förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering) och har startat på retrieverjaktprov. Han har också genomgått Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund, BPH, med skott, och Fågelhundsarbetstest, F.A.R.T.

 

Golden Wiki Trento

Trento är född i december 2017. Han är seriös, arbetsvillig och mycket observant. Trento har andrapris i nybörjarklass på officiellt retrieverjaktprov B, förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering), är godkänd på Svenska Jägareförbundets apporteringstest, godkänd på brugsprøve för retriever i Danmark och kom på plats 70 av 184 startande i Unghundsderbyt 2019 i Orsa i Dalarna. Han har också uppflyttningspoäng i startklass lydnad.                                                                      

 

Be Active´s Frappuccinos Magnum

Magnum är född i juni 2019. Han är syssling med Yenko och är vänlig, kvick och kavat. Vi tränar jaktapportering inför start på retrieverjaktprov och hoppas kunna vara med på praktisk jakt så småningom. Det fina fotot från sidan är taget av Hanna Nilsson på kennel Blågul, som har Magnums syster Malibu.