Mina hundar

Be Active´s Steadfast Yenko

Yenko är född i november 2014 och är spänstig, entusiastisk och vänlig. Yenko har klarat startklassen och klass 1 på lydnadstävling. Han har förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering) och har startat på retrieverjaktprov. Han har också genomgått Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund, BPH, med skott, och Fågelhundsarbetstest, F.A.R.T.

 

Golden Wiki Trento

Trento är född i december 2017. Han är seriös, arbetsvillig och mycket observant. Trento har very good i nybörjarklass på officiellt retrieverjaktprov B i Sverige och andrapris i Danmark, förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering), är godkänd på Svenska Jägareförbundets apporteringstest, godkänd på brugsprøve för retriever i Danmark och kom på plats 70 av 184 startande i Unghundsderbyt 2019 i Orsa i Dalarna. Han har också uppflyttningspoäng i startklass lydnad och förstapris i lydnadsklass 1.                                                                      

 

 

Be Active´s Frappuccinos Magnum

Magnum är född i juni 2019. Han är syssling med Yenko och är vänlig, kvick och kavat. Han har excellent i nybörjarklass på officiellt retrieverjaktprov B i Sverige och förstapris i Danmark, och förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering).