Mina hundar

Stjärnglimtens Never Stop Neo

Neo är född i april 2007 och är smart, självsäker, orädd och en mästare på cirkuskonster. Han är svensk lydnadschampion och har tävlat i working test (jaktliknande apportering), heelwork to music (fotgående till musik) och freestyle (teater till musik).

 

Be Active´s Steadfast Yenko

Yenko är född i november 2014 och är spänstig, entusiastisk och vänlig. Yenko har klarat startklassen och klass 1 på lydnadstävling. Han har förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering) och har startat på retrieverjaktprov. Han har också genomgått Beteende- och personlighetsbeskrivning hund, BPH, med skott.

 

Golden Wiki Trento

Trento är född i december 2017. Han är seriös, arbetsvillig och tycker mycket om mat och fåglar. Trento har förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering), är godkänd på Svenska Jägareförbundets apporteringstest, godkänd på brugsprøve för retriever i Danmark och kom på plats 70 av 184 startande i Unghundsderbyt 2019 i Orsa i Dalarna.                                                                        

 

Be Active´s Frappuccinos Magnum

Magnum är född i juni 2019. Han är syssling med Yenko och verkar vänlig, lekfull och kavat. Vi får se vad han skulle vilja jobba med när han blir stor, men han använder nosen mycket och plockar upp saker med bra grepp, så det blir säkert bra med någon typ av aktiv sport. Det fina utställningsfotot är taget av Hanna Nilsson på kennel Blågul, som har Magnums syster Malibu.