Mina hundar

Be Active´s Steadfast Yenko
 

Yenko är född i november 2014 och är spänstig, entusiastisk och vänlig. Yenko har uppflyttningspoäng i startklassen och förstapris i klass 1 på lydnadstävling. Han har förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering), är godkänd i anlagsklass viltspårprov och har startat på retrieverjaktprov. I rallylydnad har han diplom i nybörjarklass och två kvalificerande resultat i fortsättningsklass. Han har också genomgått Beteende- och Personlighetsbeskrivning Hund, BPH, med skott, och Fågelhundsarbetstest, F.A.R.T.

 

Golden Wiki Trento

Trento är född i december 2017. Han är seriös, arbetsvillig och mycket observant. Trento har very good i nybörjarklass på officiellt retrieverjaktprov B i Sverige och andrapris i Danmark, förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering), är godkänd på Svenska Jägareförbundets apporteringstest, godkänd på brugsprøve för retriever i Danmark och kom på plats 70 av 184 startande i Unghundsderbyt 2019 i Orsa i Dalarna. Han har också uppflyttningspoäng i startklass lydnad, förstapris i lydnadsklass 1 och förstapris i lydnadsklass 2. Trento är använd några gånger på andjakt och harjakt. Han är tyst, har god stadga och stabilt fotgående, är styrbar och hämtar även skammat vilt. 

                                                                   

 

 

Be Active´s Frappuccinos Magnum

Magnum är född i juni 2019. Han är syssling med Yenko och är vänlig, kvick och angelägen om att göra rätt. Han har excellent i nybörjarklass på officiellt retrieverjaktprov B i Sverige och förstapris i Danmark. Han har även förstapris i nybörjarklass på working test (jaktliknande apportering). Magnum har uppflyttningspoäng i tävlingslydnadens startklass och diplom i lydnadsklass 1 (tre förstapris). Magnum var klubbmästare i lydnad på Hörby brukshundklubb 2023.