Om företaget

Välkommen! Dogs & Drums är en enskild firma som drivs av mig, Tina Andersson. Min inställning är att det ska vara roligt att träna tillsammans - även för hunden!

En av företagets styrkor är att jag har egna, vältränade hundar att visa övningar med. Hundarna kan också agera statister vid exempelvis träning av gruppmoment.

Priserna är inklusive moms och du får kvitto på det du betalar. Jag kan ofta vara flexibel med tider och det är okej att vara nybörjare.

Hos oss i Söderto finns en träningsplan på cirka 50 x 100 meter varav jag brukar hägna in cirka 40 x 60 meter med mobilt fårnät när jag håller kurs där. I anslutning till träningsplanen finns ett icke inhägnat område med en damm, där vi kan träna vattenapportering utan att störa änder under höst och vinter. Det finns också en liten träningsplats på cirka 10 x 10 meter med spegel. Den lilla planen är inhägnad med gunnebonät. Vi har ett oisolerat träningsrum på 6x 6 meter med betonggolv om det är dåligt väder, och ett klubbrum med toalett, kyl och vask.

Jag startade företaget 2015, när jag slutade min anställning som reporter på Lantbrukets Affärstidning ATL och blev frilansjournalist och hundföretagare. I början var hundsidan av företaget inriktat på att kunderna fick träna med mina hundar, ungefär som på ridskola. Jag har hållit läger, kurser, skogspromenader, upplevelser, barnaktiviteter och visningar på skolor med prova på - allt med mina hundar. Efterfrågan på privatlektioner och kurser med egen hund har ökat. Därför erbjuder jag nu mest aktiviteter där kunderna har med sig sina egna hundar. Mina hundar är dock ofta med och hjälper till.