Privatlektioner

 
Privatlektioner hos mig går att boka efter överenskommelse. Det lättaste är att mejla tinaandersson3@gmail.com för att bestämma dagar och tider. Det kan fungera att hitta tillfällen för privatlektioner både vardagar och helger.
 
Beroende på vad du vill träna och vilken årstid det är kan vi vara här hemma i Söderto, i terräng eller i en inomhushall som du bokar och betalar. Om jag ska köra till en hall behöver vi diskutera körersättning först. Vintertid håller jag en del kurser i den uppvärmda hallen på Olseröds Hundcenter söder om Degeberga i östra Skåne. Då kan det bli möjlighet att boka privatlektion i anslutning till en kurs.
 
Du kan ta privatlektioner med en valp om valpen har fått sin 12-veckorsvaccination.
 
Det kostar 650 kronor inklusive moms per timme för privatlektioner. Ni kan vara två personer som delar på tiden och då kan ni träna 1, 1,5 eller 2 timmar i följd. Om du vill träna jaktapportering med kallvilt bestämmer vi på förhand om du tar med det själv eller om och vad du ska köpa av mig.
 
Den allra första gången är det bra om du sätter av 90 minuter. Det blir alltid mycket prat första gången, så en extra halvtimme ingår i priset om jag känner att det behövs. Det är för att du inte ska känna dig stressad. När du bokar en privatlektion första gången behöver jag din gatuadress. Den behövs för kvittot.
 
Du betalar privatlektioner antingen med swish, kontant eller mot faktura.