Privatlektioner

Privatlektioner hos mig går att boka efter överenskommelse. Det lättaste är att mejla tinaandersson3@gmail.com för att bestämma dagar och tider. Det kan fungera att hitta tillfällen för privatlektioner både vardagar och helger.
 
Beroende på vad du vill träna och vilken årstid det är kan vi vara här hemma i Söderto, i terräng eller i en inomhushall som du bokar och betalar. Om du bokat Lyby Hundhall tar jag inget extra för att köra dit, för det ligger bara en halvmil från mig. Om jag ska köra till en hall längre bort behöver vi diskutera ersättning först.
 
Det kostar 450 kronor inklusive moms per timme för privatlektioner. Ni kan vara två personer som delar på tiden och då kan ni träna 1, 1,5 eller 2 timmar i följd. Om du vill träna jaktapportering med kallvilt bestämmer vi på förhand om du tar med det själv eller om och vad du ska köpa av mig.
 
Den allra första gången kostar en privatlektion 450 kronor för 1,5 timme. Det blir alltid mycket prat första gången, så en extra halvtimme ingår i priset för att du inte ska känna dig stressad. När du bokar en privatlektion första gången behöver jag din gatuadress. Den behövs för kvittot.
 
Du betalar privatlektioner antingen med swish till 0708-98 78 08 eller kontant.