Meriter

Magnum har excellent i nybörjarklass retrieverjaktprov B i Sverige och förstapris i Danmark. I Danmark fick han och utmärkelsen dagens bästa hund. Han har också förstapris i nybörjarklass working test med 88 poäng av 100 i första starten. Inom tävlingslydnad har Magnum uppflyttningspoäng i startklass med 164 av 200 i första starten.

Trento har very good i nybörjarklass retrieverjaktprov B i Sverige och andrapris i Danmark. Han fick förstapris med 93 poäng av 100 i sin andra start på working test. Hans första start var på Unghundsderbyt. Han har uppflyttningspoäng i startklass tävlingslydnad och förstapris i lydnadsklass 1 på 293,5 poäng av 320 i första starten. Han har även andrapris i lydnadsklass 2 med 234 poäng av 320 i första starten.

Yenko har klarat lydnadens startklass med 190 poäng av 200 i första starten och lydnadsklass 1 med 308 poäng av 320 i första starten. Han fick också förstapris i nybörjarklass working test med 90 poäng av 100 i första starten.

Tidigare hundar:

Neo var svensk lydnadschampion och vi tävlade SM i lydnad tillsammans. Han klarade klass 1 och 2 i heelwork to music plus klass 1 och nästan klass 2 i freestyle. Han tävlade även i teamwork to music och jag ställde ut honom på internationell utställning. Neo fick som bäst 71 poäng av 100 i nybörjarklass på working test.

Micke var husses fina hund och de startade på working test tillsammans. Jag startade Micke i klubbmästerskapet i lydnadsklass 1 på vår hemmaklubb och han tog guld. Micke fick också andrapris på officiell utställning i öppenklass.

Tom tog diplom i gamla lydnadsklass 1 (LP1) med 197 poäng av 200 som bäst. Han fick också förstapris i nybörjarklass på retrieverjaktprov B och CK på utställning i jaktklass.  

Murre fick diplom i gamla lydnadsklass 1 och 2 (LP1 och LP2) och startade i gamla lydnadsklass 3.

Kalle fick diplom i gamla lydnadsklass 1 och 2 (LP1 och LP2). Honom tävlade jag också i agility.