Kurser och gruppaktiviteter freestyle, htm och tricks
 

  
 
Freestyle och heelwork to music kan passa dig som gillar att göra konster med din hund, eller dig som tränar tävlingslydnad och vill få lite inspiration genom musik, eller dig som tänker att du kanske skulle vilja tävla i någon av grenarna freestyle (tricks till musik) eller heelwork to music (fotgående till musik).
 
När du anmäler dig till aktiviteter hos mig gör du det på mejl tinaandersson3@gmail.com eller Messenger eller sms till 0708-98 78 08. Skriv namn, adress, mobilnummer, mejladress (om du har det) och vilken hund du kommer med.
 

Rallylydnad och tricks Olseröds Hundcenter hall söder om Degeberga fredag 29/12 3 platser kvar

Klockan 14.45-16.45 Prova på rallylydnad och att göra ett litet program med tricks. Alla kan ha sina hundar med inne i hallen hela tiden. Vi delar hallen i fyra delar så att hundarna inte kan springa till varandra. Vi börjar med rallylydnad. Jag går igenom några vanliga skyltar i nybörjarklass och ekipagen får träna på att utföra det som står på skyltarna. Sedan provar vi att sätta ihop skyltarna till små banor. Därefter går vi över till att träna på några tricks, som vi sedan gör i följd som ett litet program. Det här kan du vara med på om du har ett hyfsat samarbete med din hund och den klarar att fortsätta att samarbeta med dig fast det finns andra hundar samtidigt inne i hallen. 670 kronor per ekipage. 4 ekipage.

Freestyle/htm gör ett litet program Olseröds Hundcenter inomhushall torsdag 4/1 1 plats kvar

Klockan 19.00-20.45. Vi börjar med att hallen är indelad i fyra delar, så att deltagarna har varsin del. Jag visar några trick och fotpositioner som deltagarna provar till bra musik. Sedan tipsar jag kort om hur man kan tänka när man ska sätta ihop ett litet sammanhängande program. Deltagarna jobbar först lite grann med det i sin egen del av hallen och då kan vi spela musik som var och en vill ha till sitt program, om man kommit så långt. Sedan avslutar vi med att en i taget får några försök på sig att visa programmet i hela hallen medan övriga tittar på och får inspiration. 710 kronor per ekipage. 4 ekipage.