Kurser och gruppaktiviteter freestyle, htm och tricks
 

  
 
Freestyle och heelwork to music kan passa dig som gillar att göra konster med din hund, eller dig som tränar tävlingslydnad och vill få lite inspiration genom musik, eller dig som tänker att du kanske skulle vilja tävla i någon av grenarna freestyle (tricks till musik) eller heelwork to music (fotgående till musik).
 
När du anmäler dig till aktiviteter hos mig gör du det på mejl tinaandersson3@gmail.com eller Messenger eller sms till 0708-98 78 08. Skriv namn, adress, mobilnummer, mejladress (om du har det) och vilken hund du kommer med.

 

MÅNDAG 30/1

FULLBOKAD. Tricks måndag 30 januari klockan 15.00-16.30 i inomhushallen på Olseröds Hundcenter söder om Degeberga. Fokus är på att lära hunden nya tricks som att buga, plocka upp och lägga föremål i en hink och gå i en åtta, plus att jobba med koncept som att föraren och hunden är på avstånd från varandra när man gör tricken. 4 ekipage, 495 kronor per ekipage inklusive moms och hallhyra. Det här passar dig som vill träna på roliga saker som ger fint samarbete med hunden. Du behöver inte ha hållit på med tricks tidigare, men din hund behöver kunna kunna jobba med andra ekipage runt sig. Du har gott om tid att plocka in dina grejer i hallen och värma upp hunden. Kursdeltagarna får komma in i hallen från klockan 14.30, alltså en halvtimme innan kursen startar. När kursen är slut är det lika gott om tid att plocka ut och eftersnacka. Klockan 17.00 ska hallen vara tömd.