1 plats kvar på tävlingsförberedande lydnadskurs

Det finns en plats kvar på kurs i tävlingslydnad tisdagskvällar i april plus träningstävling utanför Hörby.
Sitter du och känner dig bekymrad för att du inte hittat någon passande lydnadskurs, där du får fokusera på att göra din hund och dig själv redo för att prestera på tävling? I så fall kan jag glädja dig med att det på grund av ett sent avhopp finns plats på en kurs som jag tror kommer att bli jättebra. Nivån är startklass/klass 1.
Det är fyra kurstillfällen, tisdagskvällarna 5, 12, 19 och 26 april klockan 18.00-20.00 i Söderto mellan Hörby och Löberöd. Tisdagskvällen den 3 maj är det träningstävling här och då kan deltagarna på kursen vara med. Det ingår. Priset för kursen är 2200 kronor.
Vi kommer att fokusera på fokus och uthållighet i tävlingssituation, plus titta på nyinlärning och förbättring av moment. I de lägre tävlingsklasserna är det oftast inte momenten som är det svåra på tävling, utan att hund och förare inte är vana att prestera under tävlingslika förhållanden. Vi kommer alltså att träna mycket på förberedelser för att med glädje slå personbästa på tävling.
Det är tre trevliga och seriösa tjejer anmälda hittills. Deras hundar är av raserna borderterrier, långhårig collie och labrador.
Anmäl dig till mig på mejl tinaandersson3@gmail.com eller sms 0708-987808 eller PM. Skriv namn, adress, mobilnummer och något lite om vad du har för hund.