2 platser kvar på träningstävling fredag 5/1 inomhus Olseröd

Rivstarta det nya året!
2 platser kvar på en liten träningstävling i startklass eller klass 1 tävlingslydnad fredagen den 5 januari klockan 09.15-10.45 i inomhushallen vid Olseröds hundcenter söder om Degeberga.
På bilden kan du se presentpåsarna till deltagarna. Visst är de fina! Det är alltså 6 stycken ekipage anmälda hittills och vi skulle kunna vara 2 till.
Om du vill anmäl dig kan du mejla till tinaandersson3@gmail.com eller skicka PM eller sms:a till 0708-98 78 08. Det kostar 400 kronor att vara med. Här är beskrivningen av aktiviteten:
Prova på att genomföra en bana i startklass eller klass 1 tävlingslydnad. Vi börjar med en banvandring där jag förklarar hur jag brukar försöka dra nytta av en banvandring på tävling. Sedan genomför en hund i taget banan medan jag kommenderar. Man får belöna sin hund om man vill. Det finns möjlighet att värma upp och även träna på egen hand på utomhusplanen från 09.00 till 11.00. När alla är klara har vi en liten genomgång där vi applåderar varandra och jag ger kommentarer kring allt bra jag såg. Det finns ingen domare som ger låtsasbetyg, utan det här är en chans att få prova någon annans bana ganska tävlingslikt och ändå kunna belöna sin hund på planen.