Dags att boka 2-dagarsträning i sommar!

Vår näst yngsta hund Trento tycker att det är hans tur att stå i centrum och göra reklam för belöningsbaserad träning här i Mellanskåne. Därför visar han en fin apportering av en upptinad iller.
Här på hemsidan under fliken Sommarläger kan du läsa mer om 2-dagarsträningar i Mellanskåne, där du får chans att lösa spännande och roliga uppgifter i samarbete med din hund.
Följande datum är för dig som håller på med jaktapportering:
16-17 juli: Ena dagen tävlingslydnad, andra dagen jaktapportering. Tävlingslydnad tränar vi på min stora gräsplan. Jaktapportering tränar vi i ett hägn på förmiddagen och vid en damm på eftermiddagen. Dummy och kallvilt, anpassat till hund. 2575 kronor
30-31 juli: Jaktapportering inriktning nybörjarklass. Vi kommer att träna på min gräsplan, i hägn och vid en damm. Dummy och kallvilt, anpassat till hund. 2750 kronor.
6-7 augusti: Jaktapportering inriktning nybörjarklass och öppenklass. Vi kommer att träna på min gräsplan, i hägn och vid en damm. Dummy och kallvilt, anpassat till hund. 2750 kronor.
27-28 augusti: Jaktapportering inriktning nybörjarklass och öppenklass. Vi kommer att träna på min gräsplan, i hägn och vid en damm. Dummy och kallvilt, anpassat till hund. 2750 kronor.
Anmäl dig genom PM, sms till 0708-98 78 08 eller mejl tinaandersson3@gmail.com Skriv namn, adress, mobilnummer, mejladress om du har det plus något lite om vad du har för hund.