Grattis champion och aktuella platser på lydnadsträning

Plats kvar på lydnadsläger 27-28 juni och tävlingslik träning halvdag 13 juli

Det är roligt med lydnad, speciellt när det går bra. I dag skickar vi ett stort grattis till bordercollien Zam, som blev lydnadschampion igår. Matte Pauline Nordh har glatt oss på Dogs & Drums genom att låta Zam träna här lite grann. De var också med på vår inofficiella lydnadstävling för kunder förra sommaren. Det såg superfint ut, som ni ser på bilden från det tillfället.

Du som vill träna i grupp och inte har almanackan fulltecknad för sommaren kan anmäla dig till de här lydnadsaktiviteterna:

2-dagarsläger lördag-söndag 27-28 juni klockan 9-15 båda dagarna. Vi ska var max 4 ekipage och det är 2 anmälda hittills. Det här passar dig som just nu ligger på nivån startklass eller klass 1, och gärna provar några moment från klass 2, till exempel vittringsapportering och apportering med dirigering. Vi kommer att jobba med motivation, inlärning av nya moment och uthållighet. Pris per ekipage 1975 kronor.

Halvdag tävlingslik träning måndag 13 juli klockan 10.00-14.30. Det här passar dig som ligger på nivån startklass eller klass 1. Vi kommer att jobba mycket med att få hunden motiverad i tävlingslik miljö och genom en hel bana. Vi ska vara max 4 ekipage och det är 2 anmälda hittills. Pris per ekipage 600 kronor.

Läs mer under fliken som handlar om kurser i tävlingslydnad.
Anmäl dig på mejl till tinaandersson3@gmail.com

Bilden kan innehålla: 1 person, hund, himmel, utomhus och natur