Kortkurs lydnadsklass 1 måndag 30/1 kl 9.30-11.30

Dags att ta tag i tävlingsmålen för 2023?
Nu på måndag förmiddag klockan 9.30-11.30 den 30 januari finns det 2 platser kvar på en kortkurs med inriktning lydnadsklass 1. Kursen är i inomhushallen vid Olseröds Hundcenter söder om Degeberga.
Fokus är på sitt i grupp, apportering med hopp, stå, sitt eller ligg under marsch, fjärrdirigering och vändningar på stället.
Det ska vara max 4 ekipage och priset är 660 kronor per ekipage inklusive moms och hallhyra.
Det här passar dig som tävlar i klass 1 eller som klarat eller nästan klarat startklassen. Alla kan ha sina hundar inne i hallen hela tiden och vi kommer att träna en del med flera hundar igång samtidigt och en del en i taget.
Du har gott om tid att plocka in dina grejer i hallen och värma upp hunden. Kursdeltagarna får komma in i hallen från klockan 09.00, alltså en halvtimme innan kursen startar. När kursen är slut är det lika gott om tid att plocka ut och eftersnacka. Klockan 12.00 ska hallen vara tömd, för då får nästa kursgäng tillgång till hallen.
Anmäl dig på mejl till tinaandersson3@gmail.com eller Messenger eller sms till 0708-98 78 08. Skriv namn, adress, mobilnummer, mejladress (om du har det) och vilken hund du kommer med.