Kurs lydnad 1 tis 14/11 Olseröd 13.00-14.30

På tisdag eftermiddag i nästa vecka håller jag en kurs i lydnadsklass 1 inomhus i Olserödshallen söder om Degeberga. Det är alltså den 14 november. Kursen är klockan 13.00-14.30 och du kan plocka in och värma upp från klockan 12.30 och eftersnacka och plocka ut fram till 15.00. Det kostar 480 kronor att vara med.
Det ska vara max 4 ekipage. Just nu är det bara en anmäld, men jag brukar försöka att alltid genomföra det någon vill vara med på. Självklart blir det roligare om några till anmäler sig.
Du kanske undrar varför du ska gå en liten kurs i lydnadsklass 1 hos mig. Här är några argument:
Alla mina tre hundar har förstapris med klassvinst i lydnadsklass 1. Yenko och Trento gjorde det på första försöket. Magnum gjorde det på tredje försöket (lite missar av mig i de första två starterna, för jag känner honom bättre inom jaktapportering).
Både när Yenko och Magnum tävlade var de som kom tvåa i klassen sådana som tränat mycket hos mig. Det känns bra. Det viktigaste om man går en kurs är ju att instruktören kan få kursdeltagarna att glänsa.
Självklart kör jag ett belöningsbaserat upplägg. Du kommer aldrig att få höra av mig att du ska tvinga din hund att göra något eller att du ska skrämma den till lydnad.
Om du vill anmäla dig kan du antingen mejla till tinaandersson3@gmail.com eller sms:a till 0708-98 78 08 eller skicka ett pm. Skriv ditt namn, din adress (för kvittot senare) och vilken hund du kommer med.
Bilden är från i somras. Magnum vann klubbmästerskapet i lydnad på Hörby brukshundklubb och Trento blev trea. Nu kanske ni undrar varför han inte blev tvåa. Det var för att min tidigare kund och numera träningskompis trängde sig in på en pallplats där.