Ny chans att anmäla till freestylekurs!

Kursen på onsdagskvällar blev fullbokad, så nu finns en på tisdagskvällar också:
Ta chansen att ha kul till musik!
Kurs freestyle och heelwork to music 10/5 och 17/5
Tisdagskvällarna den 10 maj och 17 maj
Klockan 19.00-20.30
Utomhus på gräsplan
I Söderto mellan Hörby och Löberöd i Mellanskåne
4 ekipage
740 kronor per ekipage
Det här passar dig som tränat en del tricks eller fotgående med din hund tidigare. Du kan till exempel ha tränat rallylydnad så att din hund kan gå fot på både vänster och höger sida och snurra vid din sida. Du kan till exempel ha tränat tävlingslydnad. Du kan helt enkelt ha haft mycket kul med din hund och låtit den hoppa upp på saker, gå slalom mellan dina ben, sitta fint, räcka vacker tass och liknande. Ett annat alternativ är att du redan har tränat lite freestyle eller heelwork to music.
Jag delar in min träningsplan i fyra delar med mobilt fårstängsel. Deltagarna får alltså varsin del att vara på. Delarna är minst 20 x 20 meter stora, så det går bra att göra ett tävlingsmässigt program på sin del, om någon vill det. Jag har min partybox ute, så att den musik jag spelar hörs ordentligt.
Vi kommer att jobba med inlärning av nya trick och positioner plus att sätta ihop trick och positioner till ett program. Det blir lite nytt och lite program båda gångerna på kursen. Då får vi omväxling och tränar både detaljer och helhet.
Det finns toalett och möjlighet att tvätta händerna i klubbrummet i anslutning till träningsplanen. Om det skulle vara busväder med kraftigt regn och blåst någon av dagarna när det ska vara kurs, är det inget problem att vi gemensamt bestämmer en annan dag. Det är lättare att få till feststämning när det är skönt väder ute.
Anmäl dig genom att mejla till tinaandersson3@gmail.com eller skicka ett sms till 0708-98 78 08 eller skicka PM. Skriv namn, adress och något lite om vad du har för hund.
Betalning mot faktura när det är minst 3 anmälda.