Passa på att ha kul med hunden nu!

Det börjar bli skönt ute nu även för oss människor, och då kan det vara trevligt att aktivera sig tillsammans med andra hundägare.
Den fina labradortiken på bilden och hennes matte kommer till exempel att vara med på några av lydnadsträningarna i lite tävlingslik miljö, som vi har här under maj. De kan också passa dig som gått en kurs i startklasslydnad här och vill vänja hunden vid att göra moment inne på en bana när det finns andra hundar som värmer upp en bit bort. Du kan självklart ha din hund i koppel hela tiden om det känns bäst och du bestämmer själv om du vill belöna inne på banan. Vi turas om så länge vi har tid och du får tips och kommendering om du vill.
För dig som tränar jaktapportering med din retriever finns några platser kvar på tillfällen där vi tränar på färdigheter som är bra att ha inför start på working test i nybörjarklass med sikte på öppenklass. Det handlar om fotgående, markeringar och linjetag som vi lägger in utmaningar på utifrån ekipagets nivå.
Här på hemsidan under respektive flik hittar du mer om aktiviteter i maj (lydnad, jaktapportering och konster) och om tvådagarsträningar i sommar.