OBS! Platsen är nu tagen. Plats kvar trickskurs inomhus 15/12 kl 15.00

Uppdatering: Platsen är tagen.
 
En plats kvar på trickskurs torsdag 15 december klockan 15.00-16.30 i uppvärmd inomhushall vid Olseröds Hundcenter söder om Degeberga. Pris 495 kronor.
Jag delar in hallen i fyra delar, så att de fyra deltagarna har varsin del som går att ha hunden lös i. De tre som är anmälda hittills har snälla, vältränade hundar.
Kursen går ut på att lära hunden nya tricks och att utföra tricks på nya sätt, som att hunden gör tricksen på avstånd från föraren eller när föraren står bakom hunden. Det kan handla om att hunden ska gå runt föraren och genom en rockring, sitta fint på avstånd, stå framför föraren och sedan backa in mellan förarens ben, kliva i och ur en låda, och så vidare.
Det här kan passa dig som är lite sugen på att så småningom tävla i freestyle med din hund (tricks till musik) eller som vill att din hund och du ska hitta grejer som båda tycker är kul att träna. Tricks bygger glädje i att utföra moment tillsammans även i andra sammanhang.
Du behöver inte ha tränat tricks med din hund tidigare för att vara med på kursen, men det är bra om den är van att samarbeta med dig fast det finns andra hundar i samma hall.
Anmäl dig genom att mejla tinaandersson3@gmail.com eller skicka ett PM eller sms:a till 0708987808. Skriv ditt namn, din adress och hundens namn och ras.