Platser kvar på kurs i lydnadsklass 1 tisdag 28 juni

Kurs i lydnadsklass 1 tisdag 28 juni klockan 10.00-16.00

Utomhus på gräsplan i Söderto mellan Hörby och Löberöd i Mellanskåne. Pris 1100 kronor inklusive moms och fika.

Det här passar dig som klarat eller nästan klarat startklassen och börjat träna momenten för start i klass 1. Det passar också för dig som startat i klass 1 och känner att ni behöver bli bättre på utförandet av momenten.

Du får tips på inlärning av alla moment som ingår i klass 1. Du får också tips på hur du kan förbättra de moment du redan lärt din hund.

Jag delar in min stora gräsplan i fyra delar med mobilt fårnät, så alla kan träna ordentligt samtidigt. Det finns en spegel där vi övar på stegförflyttningar bakåt. Vid spegeln kan man även träna skiften under marsch.

Du tar med egen lunch. Det finns ett klubbrum med kyl, mikro, tallrikar etc. Där kan man äta om det inte är jättefint väder ute. Är det sommaraktigt går det att sitta ute. Jag ordnar fika. Det finns toalett i klubbrummet med möjlighet att tvätta händerna.

Det går att parkera några bilar i skugga, om det skulle vara varmt. Det går också att ställa burar eller ha hunden bakom kompostgaller i mitt lilla träningsrum, som alltid är svalt.

Den här dagen tränar vi nästan bara på momenten. Om du känner att det mer är uthållighet och fokus du och din hund behöver träna på har jag en kursdag i det tisdagen den 19 juli. Självklart är du välkommen att anmäla dig till båda om du kan och vill.

Jag som håller i kurserna heter Tina Andersson. De två hundar jag har nu som har tävlat i lydnadsklass 1 fick 308 respektive 293,5 poäng av 320 möjliga i sina första starter i klassen.

Anmäl dig genom att mejla tinaandersson3@gmail.com skicka ett PM eller sms:a till 0708-98 78 08. Skriv namn, adress, mobilnummer och vad du har för hund.