Platser kvar kurs- och träningsdag klass 3 tävlingslydnad lördag 21 maj

Det här passar dig som tävlar i klass 3 eller som har klarat, eller nästan klarat, klass 2. (Grattis, så roligt att du är där!)
Datum: lördag 21 maj
Plats: Söderto utanför Hörby i Mellanskåne
Underlag: Utomhus på gräsplan
Tid: 10.00-15.00 med en timmes paus för att äta medhavd lunch och prata med likasinnade. Det finns möjlighet att vara kvar till klockan 16.00 om man vill eftersnacka lite, fråga om något särskilt eller prova en grej man kommit på. Jag sätter 15.00 som sluttid för att den som känner att den behöver åka hem när den effektiva kurstiden är slut kan göra det. (Har man till exempel flera hundar hemma kan det kännas rättvist.)
Deltagare: 4 ekipage
Pris: 1100 kronor per ekipage. Det inkluderar moms och fika. Lunch tar man med sig själv. Det finns kök och toa i klubbrummet.
Upplägg: Vi kommer att börja med träning av gruppmoment och att klara säkra moment i svår miljö. Sedan går vi över till att träna de detaljer som är nya för i år i klass 3. Därefter är det dags att genomföra banor/kedjor. Sist väljer var och en ett moment som vi fokuserar på tips kring.
Det blir mycket träning med den egna hunden och lite kolla på varandra. Jag kommer att tipsa om sådant som kan vara lite klurigt med de olika momenten i klass 3, så deltagarna kan träna på det. Vi kommer också att köra en del tävlingslika upplägg med till exempel högtalare och två hundar igång samtidigt på olika banor.
Anmäl dig genom att mejla till tinaandersson3@gmail.com eller sms till 0708-98 78 08. Skriv namn, adress, mobilnummer, vad du har för hund och vilken klass du tävlar i. Betalning mot faktura.