Sista julrycket och ny kurs i uthållighet och fokus

Jul 1. Det går fortfarande att köpa ett digitalt presentkort om du kontaktar mig i dag.
Jul 2. Ny kurs utlagd här på hemsidan under tävlingslydnad.
Uthållighet och fokus i tävlingslydnad måndag 23 januari klockan 09.30-11.30 i inomhushallen på Olseröds Hundcenter söder om Degeberga.
Fokus är på att kunna göra flera moment i följd med glad och fokuserad hund, utan boll eller godis under eller mellan momenten. Du kommer att få göra specifika uthållighetsövningar och fokusövningar med din hund.
4 ekipage, 660 kronor per ekipage inklusive moms och hallhyra. Du behöver inte ha börjat tävla för att vara med på kursen utan var och en gör övningarna på sin nivå. Alla kan ha sina hundar inne i hallen hela tiden och vi kommer att träna en del med flera hundar igång samtidigt och en del en i taget.
Du har gott om tid att plocka in dina grejer i hallen och värma upp hunden. Kursdeltagarna får komma in i hallen från klockan 09.00, alltså en halvtimme innan kursen startar. När kursen är slut är det lika gott om tid att plocka ut och eftersnacka. Klockan 12.00 ska hallen vara tömd, för då får nästa kursgäng tillgång till hallen.
Anmäl dig genom att mejla tinaandersson3@gmail.com eller skicka PM eller sms till 0708987808. Skriv ditt namn, din adress och din hunds namn och ras.