Tips inför julen - presentkort på träning!

Har du börjat fundera på vad du ska ge bort i julklapp, eller kanske har någon bett dig tipsa om vad du själv skulle vilja ha?
Alla vill självklart ha fred på jorden och det kan jag inte ordna. Jag kan däremot sälja ett presentkort på ett tillfälle med belöningsbaserad träning.
Presentkorten är tryckta på papper och har snygga kuvert. Om du är ute i god tid kan jag skicka presentkortet till dig i ett kuvert, så kan du själv överlämna det. Om du är ute lite mer i sista minuten kan jag fylla i presentkortet här hos mig, ta en bild på det och skicka till dig, så kan du antingen printa ut det själv eller skicka det vidare digitalt till den som ska få det.
Du kan köpa för vilket belopp du vill. Jag kan antingen skriva ut beloppet eller vad du har köpt, om du vill att beloppet ska vara hemligt. Om vi tar en privatlektion som exempel så kostar den 550 kronor. Om du vill ge bort säg 250 kronor i present så kan jag skriva att presentkortet är på 250 kronor så får mottagaren skjuta till resten själv. Om du vill köpa hela privatlektionen kan jag skriva att presentkortet är på en privatlektion på en timme, utan belopp.
Bara fråga om du har funderingar. Du kan skicka ett PM till mig, eller mejla på tinaandersson3@gmail.com eller sms:a eller ringa på 0708-98 78 08.