Träningstävling tisdag kväll 3 maj startklass-klass 1

Dag: Tisdag 3 maj
Tid: Ankomst från 18.00. Samling klockan 18.30
Plats: Söderto i Mellanskåne
Plan: Utomhus på gräs
Pris: 200 kronor per ekipage. Betalning på plats, swish eller kontant.
Klasser: Startklass och klass 1, med möjlighet att blanda moment från klasserna om man vill.
Antal deltagare: Max 12 startande. 4 platser bokade, 8 platser kvar.
 
Det här är ett tillfälle att ge din hund en positiv upplevelse i tävlingslik miljö. Du kan gå runt med hunden på utsidan av planen innan träningstävlingen börjar, vi har en banvandring för förarna, du kan värma upp din hund i närheten av planen och du får självklart belöna din hund inne på planen. På den här träningstävlingen behöver du inte göra precis de moment som ingår i startklass eller klass 1, utan du kan avstå moment och blanda moment mellan klasserna. Du får dock inte göra om ett moment om det blir fel första gången.
 
Du kan komma från klockan 18.00, parkera och installera dig på plats. Klockan 18.30 har vi en samling med banvandring. Därefter startar träningstävlingen och ett ekipage i taget blir kommenderat inne på planen. Du kan få lite muntliga kommentarer efteråt om du vill, men inga betyg. När du är färdig kan du åka hem eller titta på övriga ekipage. Det finns toalett med möjlighet att tvätta händerna.
 
Anmäl dig genom att mejla tinaandersson3@gmail.com eller sms:a 0708-98 78 08. Skriv namn, adress, mobil, vad du har för hund och vilken klass du huvudsakligen vill göra moment från.