Vill du minska på korven?

I alla fall försöka komma bort ifrån att ge hunden en godisbit efter varje moment och istället få hunden att jobba längre innan det är dags för belöning?
Då kan du vara med på 3-timmarskursen Uthållighet och fokus, som jag håller i Olserödshallen söder om Degeberga tisdag eftermiddag den 1 mars, klockan 13.30-16.30. Priset är 680 kronor per ekipage inklusive moms och hallhyra. Det finns 6 platser. 3 är bokade.
Kursen passar dig som tycker att ni kan momenten i er tävlingsgren, men har svårt att få till den uthållighet och det fokus som behövs för tävling. Det kan till exempel vara lydnad, brukslydnad eller rallylydnad.
På kursen får du prova flera olika uthållighetsövningar med din hund. Du behöver inte slita så mycket på själva momenten i övningarna, för vi blandar in en del andra färdigheter i träningen. Vi tittar också på sådant du kan träna för att hunden ska tycka om att fokusera på dig fast ni är på tävling. Även föraren får öva på att fokusera.
Efter kursen mejlar jag ett dokument med de övningar vi gjorde plus flera andra. Det kan du använda efter kursen för att få variation och för att hitta de övningar som passar din hund och dig bäst.
Anmäl dig genom att mejla tinaandersson3@gmail.com Skriv namn, adress, mobilnummer, vad du har för hund och om ni har tävlat redan.