Nyheter

Skogspromenad trevligt för flera

Hos oss kan du boka en skogspromenad i grupp med våra hundar. Vi går cirka 3 kilometer i Fulltofta och stannar för att fika på vägen. Den 12 juli har vi en planerad promenad i kalendern, men det går bra att komma med egna förslag på dagar.
Läs mera

En plats kvar på lydnadshelg klass 1-3

Helgen den 15-16 juli blir det massor av träning och tävlingssnack här i Söderto och på Olseröds hundcenter söder om Degeberga. Med en deltagare till är det 4 på lördagen och 5 på söndagen. Mer info under Aktiviteter egen hund.
Läs mera

Lydnadsläger 17-18 juni

Nu är det dags att anmäla sig till lydnadsläger helgen den 17-18 juni. Det här är två dagars träning för dig som är sugen på att börja tävla i lydnad, eller kanske redan har provat startklassen någon gång. Läs mer under Aktiviteter egen hund.
Läs mera

Semester till den 18 maj

Om du tycker att jag svarar långsamt på mejlen så beror det på att jag har semester. Den 18 maj är jag tillbaka i tjänst igen.
Läs mera

Träffas & Trivs 26 maj

Fredagen den 26 maj, en klämdag efter Kristi himmelsfärds dag, kör vi Träffas & Trivs här i Söderto. Plats för 3 ekipage att träna under lugna och trevliga former, plus prata lite med andra hundägare. Tiderna är 14.00-16.30 och det kostar 350 kronor per ekipage. Anmälan till...
Läs mera

Yenko är lydig

I dag har Yenko gjort sin debut på lydnadstävling. Han fick 190 poäng av 200 möjliga i startklassen och kom på andra plats. Han fick en fin leksak i pris och många klappar av matte.
Läs mera

Glad Påsk!

Vi på Dogs & Drums önskar alla kunder en trevlig påskvecka med mycket hundträning. Hör av dig på mejl, sms eller telefon om du är sugen att boka privatlektioner eller har frågor om något kommande evenemang.
Läs mera

Rabatt på fotografering av din hund

Dogs & Drums har startat ett samarbete med KelpiePhoto, som drivs av Åsa Jakobsson i Rolsberga. Åsa är riktigt duktig på att fotografera hundar. Hon tar både porträtt och actionbilder. En timmes fotografering hos KelpiePhoto kostar normalt 1000 kronor. Den som anmäler sig till kurs hos Dogs...
Läs mera

Micke bor i himlen nu

I dag fick Micke somna in på djursjukhuset i Malmö. Hans mjälte blev bortopererad i januari. Vi visste att det fanns en chans att han skulle få vara med oss länge ännu, men också en risk att det varit en elakartad tumör som gjort att mjälten brast. Vi lät inte analysera mjälten, för vi hade ändå...
Läs mera

Träna apportering med hänsyn

Genom ett samarbete med en seriös och trevlig markägare får Dogs & Drums anordna apporteringsträning på delvis inhägnade marker. Det är speciellt viktigt under vår och sommar att sköta träningen på ett sätt som tar maximal hänsyn till viltet. Den mark vi får använda består till viss del av en...
Läs mera